flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом проведено семінар на тему «Адміністративні правопорушення в галузі торгівлі, громадського харчування, сфері послуг, в галузі фінансів і підприємницькій діяльності»

25 грудня 2023, 15:56

25 грудня 2023 року Монастирищенським районним судом Черкаської області проведено семінар на тему: «Адміністративні правопорушення в галузі торгівлі, громадського харчування, сфері послуг, в галузі фінансів і підприємницькій діяльності» за участі представників Монастирищенського відділу поліції.

Роботу семінару було розпочато з привітання голови суду Юлії Жежер з Різдвом Христовим.

На семінарі були розглянуті питання, що стосуються доказів у справах про вчинення адміністративного правопорушення у зазначеній категорії справ та їх фіксування, правильності оформлення протоколів під час їх заповнення та практику розгляду таких справ за 2022 - 2023 роки.

 

 

 

Модератором семінару - суддею Юлія Жежер зазначені актуальні проблеми, що виникають під час розгляду справ зазначеної категорії, з учасниками семінару обговорено шляхи їх вирішення.

Суддя Юлія Жежер звернула особливу увагу на забезпечення належних доказів, зауважила важливі моменти, на які слід звертати увагу під час оформлення протоколу про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 156,160 та 164 КУпАП.

 

Суддя спікер           Юлія ЖЕЖЕР