flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівників державної виконавчої служби

18 грудня 2023, 08:11

Шановні працівники Монастирищенського відділу державної виконавчої служби в Уманському районі

З нагоди професійного свята прийміть щирі вітання і найкращі побажання! Роль державного виконавця складна, і разом з цим, відповідальна, оскільки потребує виняткового професіоналізму та надзвичайної відданості справі. Від компетентності, сумлінності та неупередженості державних виконавців залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а відтак – забезпечення дотримання прав та свобод громадян.

Організація налагодженої роботи Державної виконавчої служби України невід’ємно пов’язано з утвердженням верховенства закону і права, без якого ні у одного сучасного суспільства немає жодного шансу зберегти своє обличчя в умовах нашої складної сучасності, що динамічно розвиваються.

Бажаємо Вам доброго здоров’я та успішного виконання всіх поставлених завдань! З професійним святом Вас, Ваших рідних та близьких! Нехай у вашій роботі завжди буде ясність і однозначність, торжество справедливості та утвердження верховенства порядку, закону і права, без чого наше з Вами життя і свобода просто неможлива. Зі святом Вас!

 

З повагою, голова Монастирищенського

районного суду Черкаської області                            Юлія ЖЕЖЕР