flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом проведено семінар на тему Порядок реєстрації Електронного кабінету учасників судового процесу в ЄСІТС

16 лютого 2024, 16:34

      16 лютого 2024  року Монастирищенським районним судом Черкаської області проведено семінар на тему «Порядок реєстрації Електронного кабінету учасників судового процесу в ЄСІТС». У заході взяли участь представники Монастирищенського відділу Уманської окружної прокуратури, юридичного відділу Монастирищенської міської ради, орагану опіки та піклування та Уманський районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" в Черкаській області.

    Організатором семінару є Монастирищенський районний суд Черкаської області, модераторами заходу – суддя-спікер Юлія Жежер та керівник апарату Оксана Домачук.

     Під час семінару розглянуті  питання поняття Електронного кабінету, завдання, переваги ЄСІТС, обов’язок учасників судового процесу в ЄСІСТ, особи, які зобов’язані зареєструватися в ЄСІТС, порядок реєстрації (авторизації) в ЄСІТС юридичної особи та способи звернення до суду після запровадження ЄСІТС.

     В ході семінару обговорено процесуальні наслідки реєстрації/нереєтрації в ЄСІТС, для осіб, які зобов’язані зареєструватися в ЄСІТС.

 

За повідомленням прес служби суду.