flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сучасні засоби зв’язку допоможуть звернутися до суду у період карантину

30 березня 2020, 14:38

Монастирищенський районний суд Черкаської області повідомляє громадян району, що у період запровадження карантинних заходів суд працює в штатному режимі.

Для мінімізації ризиків інфікування, рекомендуємо учасникам судового процесу та іншим громадянам обмежити відвідування суду і використовувати для звернення до суду альтернативні засоби зв’язку (поштовий зв’язок, електронну пошту, телефон).

Якщо Ви бажаєте подати до суду позовну заяву, відзив, заперечення клопотання, заяву інші процесуальні документи рекомендуємо  скористатись сервісом «Електронного суду» або направити документи на електронну адресу суду:  inbox@ms.ck.court.gov.ua  

Користуючись сервісом «Електронного суду» Ви будете невідкладно отримувати на свою електронну адресу рішення суду, дізнаватися про рух справи та матимете можливість ознайомитись з документами, що містяться в справі онлайн.

Тим, хто не скористався сервісом «Електронного суду», для своєчасного сповіщення про час та місце розгляду судової справи, рекомендуємо отримувати судові повістки у вигляді СМС-повідомлень на Ваш номер телефону. Для цього заповніть форму, що розміщена нижче і надсилайте її до суду.

Нагадуємо учасникам судових проваджень, що дізнатися  про дату розгляду справи Ви завжди можете на веб-сайті суду у розділі «Список судових справ призначених до розгляду», а щодо стану розгляду справи скористайтесь  розділом «Інформація щодо стадій розгляду судових справ».

У Вас виникають питання - телефонуйте до Єдиного Контакт-центру судової влади України за номером 0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України). Для дзвінків із-за кордону - на багатоканальний номер Єдиного Контакт-центру судової влади України: +38(044) 207-35-46.

За повідомленням прес-служби суду.